burn-out boekspelling woordpakkettencomputer meubelverjaardagswens
IN DE KIJKER
BEDRIJVENGIDS VLAANDEREN
WWW.DIGITOWN.BE
WEBDESIGN

Ontwerpen of restylen van uw website. Google optimalisatie is onze dada.

AL ONZE WEBSITES HALEN EEN
TOP 10 POSITIE in GOOGLE

lees hier meer

EDUCATIEVE WEBSITES


Onze edusites zijn educatieve websites rond een specifiek thema. De sites beschikken over een oefeningengenerator waardoor er automatische telkens nieuwe oefeningen worden aangeboden. De leerling kan op zijn/haar niveau werken. De navigatie is kindvriendelijk waardoor er niet steeds gewisseld dient te worden tussen toetsenbord en muis.

NIEUW:

www.breuken.oefeningen.eu
www.klokkijken.oefeningen.eu
www.geldrekenen.oefeningen.eu


Bij spelduivels behandelen we enkele hardnekkige spellingsmoeilijkheden: au-ou, ie-ij, ie-i-y, c-k en de verdubbeling.

Website: www.spelling.oefeningen.eu


Een website over de Nieuwe Spelling mag natuurlijk niet ontbreken. Deze website over de nieuwe spelling behandelt het aaneenschrijven, het gebruik van de hoofdletters en de tussenletters.

Website: www.nieuwe-spelling.oefeningen.eu
Het Metriek Stelsel is een rekenonderdeel dat bij veel kinderen een struikelblok is. In veel rekenmethodes komt het metend rekenen maar sporadisch aan bod. Een website om online het metend rekenen te oefenen is dus zeker geen overbodige luxe.

We overlopen de lengtematen, de oppervlaktematen, de inhoudsmaten en de gewichten. Ter voorbereiding is er een module kommagetallen.

Website: www.metend-rekenen.oefeningen.eu


Deze website gaat over hoofdrekenen tot 100 en behandelt de 4 hoofdbewerkingen: optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. De website is niet gebonden aan een bepaalde rekenmethode en kan dus zowel in klas als thuis gebruikt worden.

Website: www.hoofdrekenen.oefeningen.eu


Onze eerste educatieve taalwebsite behandelt de vervoeding van de Franse werkwoorden.

We overlopen de verschillende tijden: Indicatif Présent. Futur Simple, Passé Composé, Imparfait en Conditionnel.

De websie kan binnen en buiten de klas gebruikt worden. Meer dan 150 werkwoorden komen aan bod, verdeeld over de groepen ER, IR, RE en ONREGELMATIGE WERKWOORDEN.

Website: www.franse-werkwoorden.oefeningen.eu


Onze website over de Franse woordenschat is ontwikkeld voor het inoefenen van de voornaamste Franse woorden.

Om het oefenen zo aangenaam mogelijk te maken, werden de woorden verdeeld over 12 woordlijsten (allerlei, eigenschappen, eten en drinken, gezin en familie, gezondheid, goederen, kleding, natuur, tijd, werk en verkeer, werkwoorden en wonen). Er zijn 75 woorden per woordlijst. Dit brengt het totaal op 900 woorden. Dan kan je al een mondje Frans spreken!

Website: www.franse-woordenschat.oefeningen.eu


Onze website over de Engelse woordenschat is ontwikkeld voor het inoefenen van de voornaamste Engelse woorden.

Om het oefenen zo aangenaam mogelijk te maken, werden de woorden verdeeld over 12 woordlijsten (allerlei, eigenschappen, eten en drinken, gezin en familie, gezondheid, goederen, kleding, natuur, tijd, werk en verkeer, werkwoorden en wonen). Er zijn 60 woorden per woordlijst. Dit brengt het totaal op 720 woorden. Dan kan je al een mondje Engels spreken!

Website: www.engelse-woordenschat.oefeningen.eu


Een website over Sudoku, maar aangepast voor de kids. De gekende 9x9-sudoku wordt vervangen door een 4x4-sudoku, een 5x5-sudoku of een 6x6-sudoku.

De cijfers worden vervangen door kleuren, vormen of plaatjes (plaatsjes met auto's, pokemon, dieren, simpson, garfield.

We hebben zelf een heuse maaltafelsudoku ontworpen: sudoku maaltafels

Website: www.sudokupuzzlesforkids.com
De werkwoordspelling blijft voor veel kinderen een struikelblok. De website werkwoordspelling behandelt de spelling van de werkwoorden in de OTT, OVT en VTT. Ook de gebiedende wijs, de vervoeging van de werkwoorden uit het Engels en het voltooid deelwoord als bijvoeglijk naamwoord worden behandeld.

Website: www.werkwoorden.oefeningen.eu


De website Naamwoorden beschikt over een uitgebreide oefenstof om de meervoudsvormen en verkleinvormen van de zelfstandige naamwoorden in te oefenen. De website beschikt over 360 oefeningen verdeeld over 6 oefenvormen.

Website: www.naamwoorden.oefeningen.eu


Woordpakketten, meestal op basis van woordfrequentielijsten, worden vaak gehanteerd om spellingscategorieŽn in te oefenen. Via deze website kunt u online uw eigen woordpakketten op een gevarieerde manier inoefenen. Oefenvormen: overschrijven, letters door elkaar, zonder klinkers, woord verdwijnt, woordslang en tekst verzwaard. U kunt uw eigen woordpakket intikken om daarna te oefenen of invoegen via knip en plak.

Website: www.woordpakketten.oefeningen.eu


Bij onze website over de Maaltafels mag je gerust spreken over spitstechnologie. Deze website over de maaltafels werkt volgens het principe van adaptieve training. De oefenstof wordt automatisch afgestemd op de antwoorden van de leerlingen. Maaltafels die problemen vormen, komen vaker aan bod. Maaltafels die gekend zijn, komen af en toe aan bod. Verkiest u om zelf in te stellen welke tafels geoefend moeten worden, dan kunt u terecht op www.tafels.oefeningen.eu

Website: www.tafels.toplink.be


  elektrische fietsen - woning gent - tapas recepten - snurken - dakkoffer - sportmassage gent - kerstwensen - reisverzekering
aalter onderwijs