duik met ons mee
in een wereld
vol frisse ideeën
mobiele website prijzen website maken gent webdesign prijzen mobiele website maken

Realisaties!

schuifpoorten brugge massage cursus gent website maken gent b&b andalusie

geografische optimalisatie zoekmachine

Bij GEO SEO gaat het om optimalisatie van websites om een hoge positie te bekomen in zoekmachines als google bij het gebruik van zoekwoorden gecombineerd met de naam van een gemeente bvb rugmassage Laarne.

Het is belangrijk bij het maken van een website na te gaan of de doelgroep zich beperkt tot een bepaalde streek en zo geografische zoektermen als Gent of Laarne te combineren met de andere zoektermen die verwijzen naar uw producten of diensten.


Laarne Massage

Voor Massagecentrum De Krachtbron gelegen in Laarne is het belangrijk om hoog te scoren in google op de zoekterm massage Laarne en massage Kalken.

Beperk je niet tot de gemeente waar je bedrijf zich bevindt. Woon je in een kleine stad, kijk dan naar grote steden in de buurt. Zo is het voor Massagecentrum De Krachtbron, gelegen op 15km van Gent, ook belangrijk om GEO SEO toe te passen voor de zoekcombinatie massage Gent en zich niet te beperken tot massage in Laarne of massage in Kalken.


Rugmassage Gent

Het is niet eenvoudig om hoog te scoren met een topzoekwoord als massage, maar dat hoeft ook niet. Mensen zoeken steeds vaker met meer specifiekere zoekwoorden om echt te vinden wat ze zoeken zoals rugmassage gent of hoofdmassage gent.

Zoek maar in Google op gent rugmassage of gent hoofdmassage en u vindt de website van De Krachtbron uit Laarne, zelfs met verschillende pagina's.


webdesign gent

 

Digitown Webdesign Gent
Dendermondsesteenweg 29
9270 Kalken (Laarne)
Tel: +32 (0)474 30 85 84

www.digitown.be

BE 0866 865 838