duik met ons mee
in een wereld
vol frisse ideeën
mobiele website prijzen website maken gent webdesign prijzen mobiele website maken

Realisaties!

schuifpoorten brugge massage cursus gent website maken gent b&b andalusie stoelmassage Zele

prijzen voor een website

De webdesign prijzen verschillen sterk per webdesigner. Belangrijk bij het maken van een website is duidelijkheid: wat krijgt u voor uw geld.

Een website maken omhelst een domeinnaam, bvb www.dekrachtbron.be, de hosting, een huurprijs voor uw website op internet, en het ontwikkelen van de website zelf De domeinnaam en hosting zijn jaarlijkse terugkerende kosten. Ook hier kunnen de prijzen sterk uiteenlopen.

De webdesign prijs voor een website maken is meestal een éénmalige kost. Hoewel diverse firma's maandelijks kosten aanrekenen, maar die op termijn duurder uitkomen. Vraag wat inbegrepen is in de prijs van de website: ontwerp website, onderhoud website, optimaliseren website voor zoekmachines, meerprijs voor foto's, wat met vertalingen, responsive design (=automatische aanpassing aan schermgrootte), mogelijkheid voor mobiele website, ...

Informeren en webdesign prijzen vergelijken is de boodschap.

Bij Digitown Webdesign Gent overtuigen we vooral door het tonen van onze resultaten wat betreft behaalde googleposities. Diverse door onze ontworpen websites halen een 1ste plaats in google. Ontdek onze websites ... en laat uw verrassen door de hoge googleposities.


webdesign gent

 

Digitown Webdesign Gent
Dendermondsesteenweg 29
9270 Kalken (Laarne)
Tel: +32 (0)474 30 85 84

www.digitown.be

BE 0866 865 838